Chokladtest: Lindt Cuba 55%

Startat av Urban, 2007-08-09 20:57

Föregående ämne - Nästa ämne

Urban

Efter ett tips om denna choklad så tänkte jag ge den ett försök.
Denna choklad är aningens för söt för mig. Den känns lite mer som vanligt godis tycker jag + att den smälter alldeles för fort i munnen.
Det är absolut inget fel på den om man äter den i "godis" syfte, då slinker den ner som allt annat.
Men vill man ha en lyxigare choklad som man vill njuta länge av så får det nog bli en annan chokladkaka.

Den är söt och har en fruktig god chokladsmak, men mer spännande än så blir den inte.

Rob

Hmm, hur kan du bara skriva ner min favoritchoklad så... ;-(

Jag håller med om att den inte är lika "mustig" som 70%, men endel av dem tycker jag blir lite mycket ibland.

Framför allt upskattar jag den relativt fräscha smaken av frukt.

Nåväl jag är väl kanske färgad av att ha plockat egna kakaofrukter i södra Cuba och sedan njutit (inte de egenplockade) av Peters Baracoa Chocolate i min kakao...

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal