Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Hasse
 - 2009-10-11 19:12
Blev du nöjd med smaken?

Det var ju smart att frysa som iskuber. Så brukar jag göra med grädde. Vid behov tar jag ett par frysta kuber och lägger direkt i såsen eller grytan.
Skrivet av awdf_pete
 - 2009-10-11 13:54
Jag gjorde så nu att jag mixade ner Habaneros och Vitlöksklyftor och lite matolja. Det har jag frysit in i iskuber. så kan man ta upp bitar ur frysen. Men jag vet ej hur länge det står sig i frysen. Jag fick ihop 4 dl pasta. på 4 Habanerosplantor men då har inte all frukt blivit mogen än. Och vad jag vet så är Habanerosplantor fleråriga av allt jag läst.

Mvh Peter
Skrivet av Mickan
 - 2009-10-11 11:33
Vill du ha en bra hållbarhet? Då kan du tänka konservering med t ex socker och ättika. Kanske kan du modifiera ett recept på ketchup?
Skrivet av awdf_pete
 - 2009-10-10 19:39
Mixa ner Habaneros och vitlök i olja hade ja tänkt mig
Skrivet av Andreas
 - 2009-10-10 14:34
Välkommen till Matforum Peter!

Är inte chilipasta just bara mixade pepparfrukter?
Skrivet av awdf_pete
 - 2009-10-09 18:38
Hej
Finns det någon som har ett bra recept att göra Chilipasta av Habaneros.
Min skörd börjar bli redo att göras något av

Mvh Peter

Annonser

Powered by EzPortal