Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Mickan
 - 2017-03-29 18:37
Bara vatten i en liten skål. Fyller på vatten när det behövs och sköljer igenom var tredje eller fjärde dag.
Skrivet av andersb
 - 2017-03-29 11:42
Hej!
Har du den bara i vatten och ingen gjord? Hur ofta byter du vatten?
Skrivet av Mickan
 - 2017-03-28 18:52
Hej!

Lustigt att jag har en sådan i köksfönstret just nu. Det växer och frodas men det går ju inte speciellt fort. Mina blad är drygt 10cm. Kanske bör räkna med att det tar lika lång tid som när man från början odlade fram den. Sen kan man anta att de är hårt drivna i originalet.

Jag har bara 0,5 cm vatten för att undvika att det ruttnar. Sköljer också av stumpen ibland.
Skrivet av andersb
 - 2017-03-27 16:21
Jag har läst på flera ställen att man kan köpa vanlig romansallad och sedan sätta "stumpen" i en kruka. Efter 1-2 veckor ska man kunna ha ny sallad.

Låter ju bra, men jag har inte lyckats. Efter två veckor har det kommit några pyttesmå nya blad bara. Vad gör jag för fel? Funkar det bara mitt i sommaren kanske? Någon som har provat?

Annonser

Powered by EzPortal