Köttemperaturer

Startat av Tom, 2008-12-30 13:23

Föregående ämne - Nästa ämne

Tom

Har sökt lite på köttemperaturer men inte hittat riktigt vad jag söker:
Är det någon som vet en bra förteckning över rekommenderade innertemperatur i olika köttbitar för att köttet skall vara färdiglagat?

Som ett exempel så har jag just nu i röken en bit rimmad oxbog och en bit rimmad nötrulle, tänkte försöka få upp köttemperaturen till 77C°, men är det för högt/lågt/lagom?

agnetasch


Tom

Tack så mycket, bättre sent än aldrig  :)

Intressant att nöt, generellt, anses vara välstekt redan vid 68C°

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal