Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Matglade79

1
Jag har växlat över till att bara använda träskärbrädor för kött och grönsaker. Men för fisk har jag fortfarande en i plast för jag inbillar mig att det är svårt att få bort fisklukten från en träskärbräda. Nu behöver jag byta ut min fiskskärbräda i plast. Så frågan är, ska jag köpa plast igen eller satsa på en i trä? Kan man till och med ha samma skärbräda till fisk som till kött? Hur gör ni?
2
Jag har hittat ett bra grundrecept på sås som är baserad på ägg och smör, men skulle behöva tips på hur man kan smaksätta den. Med citron blir det som hollandaise, men vad finns det mer för enkla smakvarianter?

Här är grundreceptet:
200 g smör
3 äggulor
1 msk vatten
salt

Annonser

Powered by EzPortal