Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av dePaul
 - 2009-03-08 16:54
Citat från: Miss Fish skrivet 2009-03-08 15:15
Finns det gelatin-allergiker?
Ja.

~Paul~
Skrivet av Miss Fish
 - 2009-03-08 15:15
Citat från: roffekock skrivet 2009-03-07 15:09

Detta förutsätter att du tål gelantin OBS.

/rolf


Finns det gelatin-allergiker?
Skrivet av Mickan
 - 2009-03-08 14:53
Jag gillar fusk om det gör att resultatet ser snyggt ut. Sagt av en som inte går ut utan smink!  ;D
Skrivet av dePaul
 - 2009-03-08 10:57
Citat från: roffekock skrivet 2009-03-07 21:58
Syltsocker visst en helt suverän produkt. Tackar Paul!!!!!!!!!!

/rolf
NP  :)

~Paul~
Skrivet av roffekock
 - 2009-03-07 21:58
Syltsocker visst en helt suverän produkt. Tackar Paul!!!!!!!!!!

/rolf
Skrivet av Sweber
 - 2009-03-07 21:33
Men hallå, då är den ju inte äkta. Det är ju en tillsats. Den har ju ett E-nummer. Tänk och ett bageri hade gelatin i grädden, vilket fusk! ;)
Skrivet av Mickan
 - 2009-03-07 17:13
Gräddtårtan borde få en egen dag likt kanelbullen! Nu minskar risken dessutom för misslyckanden! ;)
Skrivet av dePaul
 - 2009-03-07 16:26
Tack Rolf. Ett värdefullt tips. En annan variant är syltsocker eller rent pektin.

~Paul~
Skrivet av roffekock
 - 2009-03-07 15:09
Nästa gång som du ska spritsa någon form av grädde så tar du ett gelantinblad och smälter i vattenbad med en msk vatten. När bladet har smält så ställer du det åt sidan när nu vispgrädden börjar att vispas till halvfärdig slår du i gelantinlösningen och fortsätter att vispa tills den är klar. Detta är mycket bra alldrig problem med att grädden inte sitter på plats eller vattnar sig. :-*

1 blad gelantin räcker till halv liter grädde 40%.

Detta förutsätter att du tål gelantin OBS.

/rolf

Annonser

Powered by EzPortal