Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2007-09-20 17:27
Man kan inte mikra tomaterna då? :)
Skrivet av Kari
 - 2007-09-20 17:19
Jepp, 20-30sek och en åt gången. Under tiden nästa kokade skalade jag. Prima!
Hittills har jag kokat alla tomater på en gång och då har det tagit tid.. *ler*

Men en tomatskalare ska jag leta reda på. Prylnisse som man är.
Skrivet av justrom
 - 2007-09-20 14:01
Hmm, skall man inte skålla tomaten och sen dra av skinnet. Så har jag alltid gjort. Specialverktyg för att skala tomater verkar onödigt... :)
Skrivet av crlhrv
 - 2007-09-20 13:51
Det finns speciella tomatskalare från t ex Zyliss.
Du behöver inte koka tomater i flera minuter, det brukar räcka med 10-20 sekunder i kokande vatten.
Skrivet av Kari
 - 2007-09-20 13:49
Finns det fler sätt att skala en tomat på?

1. Med kniv (pilligt som 17)
2. Koka tomaten någon minut (tar lång tid om det är många)
3. ??

Annonser

Powered by EzPortal