Vilka recept följer du, vilken källa?
This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.
Citat från: kayaker skrivet 2018-02-13 09:05
Jag kan ju bara svara för egen del, men jag använder sällan recept utan lagar den mesta maten lite mer ad hoc. Jag har helt enkelt inget direkt behov av en sådan tjänst.
Citat från: Milka Åshlund skrivet 2018-02-03 15:22
Köpte "lakadant" på Lagerhaus men inte i närheten av IKEAs. Går sönder lätt ocg tål inte tunga grytlovck och stora tallrikar. OBS går inte att laga heller som IKEAS gjorde
Citat från: Jensl skrivet 2018-01-26 11:19
Bör man ha en för kött/kyckling och en för fisk? Eller kan man ha en och samma för kött, kyckling och fisk?
Citat från: Jensl skrivet 2018-01-25 13:55
Den stora frågan är vad jag ska ha för material till skärbrädan som är tänkt att skära kött, fisk och kyckling på. Om man väljer en träskärbräda även till det, hur ska man då diska och ta hand om den för att vara säker på att den inte blir en bakteriehärd?
Citat från: Mat-Janne skrivet 2018-01-22 17:18
Idag anlände min Minosharp. Fyllde i vatten och provslipade några knivar och visst blev de vassare men inte speciellt mycket mer än innan.
Ska trissorna snurra när man drar kniven fram och tillbaka? Har en gammal Ikea-slip med samma grundkonstruktion, där snurrar trissan men inte i Minosharpen.
Citat från: Mat-Janne skrivet 2018-01-20 13:49
Lång artikel:
http://www.edgepal.com/slipverktyg/enkel-knivkunskap-17892500
Citat från: Mat-Janne skrivet 2018-01-19 12:22
Tack för alla tips. Det blev en tre-trissors Minosharp. Anländer nästa vecka.