Citat från: Lucy skrivet 2009-07-21 20:07Haha, sant. Men testa vet jag .
Ok, förlåt min generalisering utifrån eget huvud, det är ju tur att vi är olika i smaken
Citat från: Anders Öhman skrivet 2009-07-21 20:11Den är snarare ljummen men visst kan du köra på varm bea. Det är bara att anpassa tekniken så att den inte separerar .
Ursäkta att jag lägger mig i, men bearnaisesås räknas väl knappast till de varma såserna?
Citat från: Anders Öhman skrivet 2009-07-21 20:11Plankstek = beasås, kall?? Har jag i alla fall jag inte varit med om. Eller B&W utan varm beasås? Varför skulle inte beasås vara varm? En sån sås som innehåller smör blir väl inte bra kall? Eller? Detta är ju lite OT, ingen dillsås!
Ursäkta att jag lägger mig i, men bearnaisesås räknas väl knappast till de varma såserna?
Citat från: dePaul skrivet 2009-07-20 21:20
Faktum är att bearnaisesås inte är så dumt till fiskpinnar.
...
Citat från: dePaul skrivet 2009-07-20 21:20
Faktum är att bearnaisesås inte är så dumt till fiskpinnar.
Citat från: Lucy skrivet 2009-07-20 20:45Faktum är att bearnaisesås inte är så dumt till fiskpinnar.
finns det någon varm sås som skulle passa till fiskpinnar?
Citat från: agnetasch skrivet 2009-07-20 11:41Ser ut som en variant på sauce tartare eller remouladsås, fast med dill i .
På en blogg hittade jag recept på " Supergod sås till fiskpinnar" Det är mannen i familjen som är bäst på att göra den supergoda såsen som liknar den man fick i skolan...Nu kanske vi närmar oss din drömsås.
Supergod sås till fiskpinnar 4 portioner
2 dl fraiche av valfri sort
½ dl bostongurka
½-1 msk lättmajonnäs
1 msk hackad fryst dill
salt, peppar
Blanda samman ingredienserna till såsen och ställ kallt.
http://minfruktsallad.blogspot.com/2009/03/bloggtorka-och-makens-goda-sas.html