Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av ena
 - 2008-08-28 11:55
Nu höll jag ju inte på konstant men med torktider  etc tog det här brudparet nästan 2 veckor att göra :)

Allt i sockerdeg, det enda som inte är det är en "ryggrad" av plastsugrör i bruden och brudgummen.
Skrivet av Andreas
 - 2008-08-28 11:25
Citat från: ena skrivet 2008-08-27 17:32
Jag har gjort tårtor där garneringen tagit flera veckor att bli färdig med och det har hållt sig hur bra som helst.


Jösses det lät riktigt avancerat, har du nån bild på nån sån garnering att visa?
Skrivet av ena
 - 2008-08-28 10:27
går alldeles utmärkt, det enda man ska tänka på då är att det går åt väldigt lite färg
annars säljs det väldigt trevliga färger där med...många olika nyanser
och för det där lilla extra finns det nåt som heter snowflake -ett pulver som man penslar på den färdiga tårtan och får en glittereffekt
Skrivet av Tilda
 - 2008-08-28 10:07
ok, vad bra, då vet jag. Kan man färga med livsmedelsfärg då eller?
Skrivet av ena
 - 2008-08-28 09:59
Ranshaw har jag bara använt en gång, har ett minne av att den torkade väldigt fort.
jag har handlat via tartdekor.se märket heter Bellini och de har två smaker på sin sugarpaste, på deras sida finns det en hel del tips också (det är där jag gått på kurs) dock säljer de inte färgad paste.
Skrivet av Tilda
 - 2008-08-27 23:40
ena: vad roligt, jag är nybörjare och kan inte alls nå mycket så det är finfint med en expert att fråga  :)
jag har beställt från kakburken.se av märket Renshaw, bra eller dåligt? har du nå andra tips på vart man kan handla på nätet eller vilket märke man skall ha?
Skrivet av ena
 - 2008-08-27 21:04
vill du ha tips hör gärna av dig...har gått ett gäng kurser i Sugarcraft...får jag vara nyfiken o fråga vart du köpt din sugarpaste och vilket märke är det??
Skrivet av Milla
 - 2008-08-27 20:26
Jag var på tårtparty (precis som kryddparty) för något/några år sedan och köpte en massa saker för att garnera tårtor med och jag instämmer, du behöver inte frysa in dem de håller sig bra.
Skrivet av ena
 - 2008-08-27 17:32
Du behöver inte frysa dem...de klarar sig bra läääänge :) det enda som händer är att de torkar lite men det är ju sällan man äter själva rosorna om de är i sugarpaste, det blir lite för sött...

Jag har gjort tårtor där garneringen tagit flera veckor att bli färdig med och det har hållt sig hur bra som helst.
Skrivet av Tilda
 - 2008-08-27 15:22
Hej!

Jag undrar om det finns någon som har erfarenhet av sugerpaste som man kan använda till tårtdekorationer?
Jag skulle vilja förbereda dekorationer några dagar innan tårtan skall garneras. Kan man frysa in dessa exempelvis rosor eller?
Sjunker de ihop eller håller de sig bra??

Annonser

Powered by EzPortal