Lufttorkad Karré (Coppa)

Startat av hansaberg, 2014-09-08 13:22

Föregående ämne - Nästa ämne

hansaberg

1,3 kg Fläskkarré och salt jag körde grovsalt. Massera in saltet ordentligt.


Lägg det i en lufttät påse och in i kylen 8-9 dagar. Fortsättning följer 15 sep.

hansaberg


hansaberg


agnetasch

Men vad gjorde du med den efter 8-9 dagar i lufttät påse?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal