Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - annamaria

1
Citat från: webguide skrivet 2013-06-10 08:37
Den här artikeln kanske kan var atill viss hjälp :)
http://www.telegraph.co.uk/foodanddrink/foodanddrinknews/7017565/Italian-chefs-tell-world-how-to-make-correct-bolognese.html


Tack! Ja det receptet var rätt likt det jag lagade förrutom att det inte var vin i "min" variant. Vilket jag brukar ha annars.
2
Har idag lagat och ätit "den småländska italienarens köttfärssås" - sååå god!

http://annamariasmatblogg.blogspot.se/2013/06/italienarens-kottfarssas.html
3
Hej på er! Jag har grillat Porchetta med karrébacon, soltorkad tomat och mozzarella.

Det här receptet tävlar jag med i ICAS´s Grillmästartävling: SNÄLLA rösta gärna!!!

Klicka på länken och tryck på " Jag tävlar" - där finns mitt bidrag och tryck på rösta!

http://annamariasmatblogg.blogspot.se/2013/06/grillmastartavling-snalla-rosta-pa-mitt.html
4
Citat från: Robert021 skrivet 2013-05-10 19:08
Nu bakar jag sockerkaka enligt ett recep från 1915.


Spännande! Blev det gott?
5
I kväll ska det grillas biff. Har skivat en hel bit biff i tjocka skivor. Dessa har jag bankat ut till rätt tunna stora skivor. Ska snabbt grillas och serveras med gott hemgjort smör och ugnsbakade rotsaker. Jag (och maken) är ingen avancerad "grillare" utan kör helt vanlig kolgrill även om jag gärna skulle vilja ha en gasolgrill de luxe  :)

8
Jag har återfallit i Matbloggande  ;)! Väldigt roligt  :)!

Min blogg finns redan med på listan men om man vill följa den via Facebook så varmt välkommen!

http://www.facebook.com/AnnaMariasMatblogg
11
Återfall i matbloggande  :D

Välkomna!  Kycklingsoppa och gott soppbröd i afton! 

http://annamariasmatblogg.blogspot.se/2013/04/kycklingsoppa-och-goda-soppbrodet.html
13
I går var det då dags igen...mat på kinarestaurang. Enkel kycklingwokmed cashewnötter som smakar ljuvligt gott. Skyn är simmig och helt ljus. Ingen soja, ingen smak av sesamolja, ingen ingefära. Anvnäder dem fortfarande rent glutamat tror ni? Vart köper dem det då? Jag menar inte att köpa det, bara nyfiken.
14
Jag sa det direkt under programmet - att portabello är en champinjon som fått växa till sig. Jag har ätit och tillagat båda sorterna och skulle troligen inte klara att säga vilken sort det är. Möjligen om det var en pytteliten champinjon som är något fastare än dess storebror  ;)

Tycker det är dåligt att dem skickar hem honom med felaktig bedömning. Om någon svarat SVAMP, hade dem fått vara kvar då?

15
Ska idag laga falsk kinagryta innehållande färs, vitkål, purjo mm. Undrar varför den heter falsk? Hur ska då den äkta vara?
16
Snart dags att sila av årets glögg. Ett par veckor till får den stå, sen så!
17
Torsk med dijonfärskost, frästa Juliennegrönsaker med dill och smörslungad ugnspotatis.
18
Vill gärna veta mer om tomatssåsen, koka? Kryddor?
19
Hursomhelst så var "ytterfilén" mycket god, mör och fin. Serverades ljusrosa.
20
Såg mandelmjöl på Coop idag.

Annonser

Powered by EzPortal