Laxkorv

Startat av helfgren, 2008-11-27 18:05

Föregående ämne - Nästa ämne

Rookie-T

Bidrar inte med så mycket i denna tråd men läste rubriken och tänkte på detta inlägg.

http://www.playingwithfireandwater.com/foodplay/2012/01/salmon-sausage.html
53 55 47 20 4d 49 4e 20 52 c3 96 56 21

Gotish

Känns som om det borde bli torrt? Vanlig korv har ju oftast en hög andel späck i korvsmeten. Tror man behöver ha till någon form av fett för att inte korven ska bli för mager och sträv. Ister/Ost brukar man ha i köttkorvar men med laxkorv!?

Robert021

I receptet ingick ju både en form av ost, även om det är färskost. Det ingick rökt lax också.
Tänker man sig för och är lite försiktig vid tillagning tror jag kan bli både annorlunda, delikat och saftig.
www.husihelvete.se - Nu över över 420.000 besökare.

Skogis

Jag använde Mannerströms recepet för fiskköttbullar när jag gjorde laxkorv förra gången.
Den innehåller varken ost eller fett. Ströbröd, ägg, lök, en kokt potatis och fiskfärs i grova drag.
Ska nog blanda i lite kallrökta laxbitar nästa gång, en bra idé.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal