Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Hasse
 - 2011-05-03 18:21
Hej Kicki och välkommen till Matforum!

Är det recept du saknar? Jag har visserligen aldrig varit bosatt utomlands, men inbillar mig att det snarare borde vara råvarorna som kan vara mariga att få tag på.

salsus.se finns många korvrecept, bland annat falukorv:
http://www.salsus.se/?page_id=988
Skrivet av mammakicki
 - 2011-05-02 13:49
Jag vill veta allt om hur ni har gjort när ni har lagat svensk mat utomlands. Hur man kryddar sin egen matjessill, kokar bruna bönor, gör egen falukorv. Jag efterlyser även tips på substitut till olika livsmedel. Jag har flyttat till Nya Zeeland och har precis börjat experimentera. Har gjort senapssill, gravlax, skagenröra osv. Saknar falukorven - jättemycket! :'(

Annonser

Powered by EzPortal