Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av m_walllin8
 - 2007-10-25 19:03
Tack för alla tips!  :)
Skrivet av roffekock
 - 2007-10-24 20:05
Matjesill är en väldigt bra råvara till många sorters sillinläggningar tex sherrysill,matjetårta mm :D
Skrivet av agnetasch
 - 2007-10-24 17:48
Kungasill, ett gammalt inlägg i repris: Man tager vad man haver...Bottna en form med skivad kokt färskpotatis,lägg på matjessill o hårdstekt kall lök.Dränk allt i en blandning av gräddfil o majonnäs.Låt stå ett dygn o "mojna" Proportionerna lär man sig med tiden
Skrivet av Hasse
 - 2007-10-24 17:43
Hur gjorde du när du stekte den? Panerade du den?
Skrivet av mums
 - 2007-10-24 17:34
Jag har faktiskt stekt matjesill, inte svar på frågan men det blev så gott att det inte blev något kvar att spara.
Vad är Kungasill?
Skrivet av agnetasch
 - 2007-10-24 14:55
Köper man en glasburk med inlagd sill kan man ju ha den i evigheter; ett par månader i alla fall. Det är väl inget som hindrar att man har matjessill lika länge om man lägger över den i en glasburk eller liknande. (Eller gör Kungasill av den)
Skrivet av Kari
 - 2007-10-24 12:50
Ät upp resten å! Det är ju gott!
Annars ner i en bra plastpåse av kvalitet med allt spad. Tryck ut luften nogrannt, bodre väl hålla veckan ut?

Eller om det är mycket i en tät burk med spad över fisken.
Skrivet av m_walllin8
 - 2007-10-24 12:31
Måste jag slänga resterande innehåll i en konsverv med matjesill? Hur förvarar jag? Hur länge håller den sig?

Någon som vet? ???

Annonser

Powered by EzPortal