Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Krista
 - 2009-04-29 14:02
Ja det är konstigt att ett sånt skällsord fick stå kvar ;D

(Apropå grön...: när jag var helt ny kökspraktikant här skulle jag skriva att jag inte är en beundrare av nån maträtt som diskuterades, fast med det engelska ordet på tre bokstäver för beundrare då...jag blev väldigt förvirrad när det helt plötsligt stod en lång radda om färgglada isbjörnsrumpor i min text...:))
Skrivet av roffekock
 - 2009-04-29 12:04
Krista det är förbjudet att svära på forumet vid alla Grön.............. ;D

//rolf
Skrivet av agnetasch
 - 2009-04-29 12:03
Glöm inte att potatisen bör vara mjölig.
Skrivet av ena
 - 2009-04-29 11:54
Ett basrecept kanske?

1 kg potatis
2-3 äggulor
2 msk smör
2 msk olja, ta en du tycker om
salt o peppar

hoppas det funkar bättre så...
Skrivet av dePaul
 - 2009-04-29 09:39
Låter som att smeten är för lös och kanske har du glömt äggulorna??

~Paul~
Skrivet av Krista
 - 2009-04-29 09:12
Spontant känns det som att du haft i för mycket fett. Mer potatis och mindre smör kanske. Och jag hoppas verkligen att du inte använt pulvermos. . . (Pulvermos bör utrotas.)
;)
Skrivet av roffekock
 - 2009-04-29 06:24
Du måste berätta mer,hur du gjort.

/rolf
Skrivet av kock_de_panik
 - 2009-04-29 01:07
Jag har ett problem, jag har bjudit in till middag imorgon, men min duchesse blir inte riktigt värda en duchesse. De liknar mer en form av potatisplätt, inte direkt festligt. Hur gör man för att få en trevlig stabil liten ros, med en fin och väldefinerad struktur? Snälla hjälp mig!

Annonser

Powered by EzPortal