Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av ena
 - 2008-10-02 10:31
Malmö är inte alltför långt bort så jag tar dig kanske på orden *ler*

testade ett recept igår men vet inte resultatet än, nackdelen med att göra sånt på jobbet...
Skrivet av jelvis
 - 2008-10-01 22:43
Rose Beranbaum har recept på Brioche i "The Bread Bible" och det är säkert utmärkt. (Jag har inte kommit så långt i min bakning.)

Om du bor i närheten av Malmö så är det bara att komma förbi och låna.
Skrivet av Filippa
 - 2008-10-01 09:32
har inget bra recept så här i armen mitt på dagen men det finns säkert på både Allt om mat eller Tasteline eller recept.nu...men ja, smöret gör degen och det är så gott :-)
Skrivet av ena
 - 2008-09-30 20:13
Har blivit uppmanad att baka briocher men har aldrig gjort det tidigare, har inte heller ätit dylika så därför kastar jag ut en fråga här...

ÄR det att det är smör som blandas i den kalla degen som gör det så speciellt? JAg brukar klicka i smöret på det viset när jag gör en vetedeg och det blir ju luftigt o fint...

Har någon ett bra recept? *hoppas*

Annonser

Powered by EzPortal