Citat från: agnetasch skrivet 2012-10-03 09:20
Ok, du tar risken för att du tycker smaken blir så bra. Det är ditt val, men risken finns där i alla fall hur krampaktigt du än försöker vifta bort den
Citat från: agnetasch skrivet 2012-10-03 09:20
Fast att vistas ihop med andra människor eller i trafiken är väl knappast något man väljer själv. Eller ska man bli en arbetslös eremit för att undvika skador Vad du äter väljer du däremot själv o det är ju rätt lätt att välja ofarlig mat framför farlig.
Citera
Ok, du tar risken för att du tycker smaken blir så bra. Det är ditt val, men risken finns där i alla fall hur krampaktigt du än försöker vifta bort den
Citat från: webguide skrivet 2012-10-01 17:54Fast att vistas ihop med andra människor eller i trafiken är väl knappast något man väljer själv. Eller ska man bli en arbetslös eremit för att undvika skador Vad du äter väljer du däremot själv o det är ju rätt lätt att välja ofarlig mat framför farlig.
Nej. Men risken för att bli sjuk av maten är ingenting mot risken av att smittas av sjukdomar från andra människor eller fara av att vistas i trafiken
Citat från: ErikD skrivet 2012-10-02 12:21Skillnaden är verkligen enorm mot traditionell tillagningOk, du tar risken för att du tycker smaken blir så bra. Det är ditt val, men risken finns där i alla fall hur krampaktigt du än försöker vifta bort den
Citat från: agnetasch skrivet 2012-10-01 09:47
Är det samma adrenalinkicksframkallande inställning som får folk att äta fugu?
Citat från: webguide skrivet 2012-09-30 10:38jag lägger inte någon tankemöda på eventuella riskerÄr det samma adrenalinkicksframkallande inställning som får folk att äta fugu?
Citat från: Andreas skrivet 2012-09-30 09:36
Skämt åsido, bakterier trivs bra i 40-45 grader, antar det rör sig om väldigt kort tillagningstid, äta upp genast, samt varning om att absolut inte spara resterna?
Citat från: kurt skrivet 2012-09-28 20:11
Lustigt, det är samma temperatur som jag odlar Listeria vid.
Citat från: webguide skrivet 2012-09-28 18:08
Jag brukar köra lax i 45 grader.