Glas i kyckling, hur blev kycklingen glaskyckling?

Startat av Andreas, 2009-03-20 18:42

Föregående ämne - Nästa ämne

ena

slutade aldrig att äta den svenska kycklingen :) o jag hittade inte en endaste liten bit glas trots att det blev en sport att leta efter det *Skrattar*
man kan prova allt -minst en gång!!;)

Andreas

Jag har också fortsatt äta svensk kyckling, som framgår i tråden hittades det ju glas i gud-vet-allt, skulle man ha slutat äta allt det?

Dansk kyckling köper jag också då och då, varför har du inte köpt den tidigare Kari, är den sämre på något vis eller handlar det om lokalpatriotism?
Den som inte frågar får inga svar.

Kari

Lokalpatriotism skulle man nog kunna säga. Ett bra uttryck! :)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal