Citat från: irene söderman skrivet 2018-07-02 11:33
Hej
Jag tror jag har hittat vit tryffel på min tomt.
Vart vänder jag mig för att få den kontrollerad?
den är vit på utsidan och svart inuti
mvh
irene Söderman
Citat från: Mickan skrivet 2010-09-04 17:16
Dagens inköp av gotlandstryffel gjorde ingen av oss besviken. Ca 40 kronor per knöl och då fick vi rejält med lövtunna skivor på vår risotto. Jag föredrar att använda den på enklast möjliga sätt.
Citat från: crlhrv skrivet 2010-06-04 09:32
petere:
varför inte koka sparris i vatten? igår hade vi matlagningskurs på Basement och där hade kocken inga problem med att koka sparrisen, dock skalade vi den innan. däremot fick jag lära mig att man _inte_ ska skala rabarber. dock oklart varför..
Citat från: Rookie-T skrivet 2009-05-23 03:31
kanske inte tryffeloljan passade "infused" i puren utan kanske skulle passa bättre som Ripplat över? (utförandet kan ju faktiskt påverka råvaor och upplevelser rejält)
Kombon är inte så pjåkig tycker jag iaf...