Rigatoni ai funghi - Felix (2/5)

Startat av Andreas, 2011-03-24 12:32

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Rigatoni med stekta champinjoner, kyckling, rosmarin & svampsås

Enligt tillagningsanvisningen skall rätten värmas 5,5 minuter och sen röras om varefter man skall vänta någon minut innan man börjar äta. Tyvärr förvandlar omrörningen rätten från att se ganska trevlig ut till att se ganska trist ut.

Pastan är ganska bra i konsistensen så när som på en liten klibbkänsla. Kycklingen är rejält saltad, bra! Men inte helt god och vissa bitar är gummiaktiga och vissa dessutom riktigt hårda och torra. Svampen är vattnig och seg. Såsen är godkänd i smaken men något tunn i konsistensen.

Det hela faller främst på den dåliga kycklingen. Och det är verkligen inte första gången, det verkar fastligt svårt att få fram bra kyckling i färdigmat.

¤ Utseende: 2/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 3/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal