Citat från: Andreas skrivet 2008-03-31 21:59
Vindruvskräm?! Det lät jättespännande, var har du fått tag i den?
Kan det vara sån här: http://www.redwrappings.com/product/999487 Gjord av skräpet (skal och kärnor) efter krossningen vid vintillverkning och rik på antioxidanter och serveras till ost och kex.
Citat från: Andreas skrivet 2008-01-13 16:58
Tack jelvis! Fast tror du det ens är möjligt att hitta Kimchi på burk från ursprungslandet Korea utan MSG, är inte just glutamat mer regel än undantag i asiatiska produkter?
Citat från: Andreas skrivet 2008-01-12 11:31
Jelvis, du verkar ha bra koll på detta! Vad åt du kimchi till när du var i NY? Berätta gärna också när du smakat din Kimchi-burk. Är det förresten samma fabrikat på din burk som den på min bild tidigare i tråden?
Citat från: Andreas skrivet 2008-01-11 10:28
Det här är visserligen inte nåt jag har i skafferiet men i alla fall konstigt, jag hittade burkarna på affären och fotade med usel mobilkamera - "baba ghannouge" och "kimchi" - vad har man dessa produkter till? Nån som provat dem?