Billys mozzarella pesto - Dafgårds (4/5)

Startat av Andreas, 2007-10-26 11:56

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Visst är det praktiskt att värma pizzan i förpackningen och den nya crisp-funktionen (speciellt material i botten av påsen) gör att pizzan blir frasigare och inte alls lika svampig som tidigare, men jag gillar inte när det rinner av en massa ost och fyllning i påsen. Sen tycker jag att dessa pizzor alltid har en förmåga att liksom dra ihop sig i kanterna och bli torra där.

Pizzan ser väl annars rätt OK ut men är osäker på om den liksom vita lilla klicken överst på som ser ut som äggvita skall föreställa mozzarella.

Pestosmaken är god.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 4/5
¤ Helhetsbetyg 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

den såg rätt god ut, för att vara en billys, ska nog ta och prova den

Manne

värm billys pizzan på 600 w i 2 min och 30/40 sek så skaru förhöppningsvis slippa torra kanter och få en generellt mycket saftigare pizza!

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal