Citat från: ena skrivet 2009-02-16 07:04Aha, då kan man kanske få dem ätbara, mespropparna
ska man använda macadamianötter ska man rosta dem först
Citat från: MammaMia skrivet 2009-02-11 18:08
I norge har man tydligen ingen mandelmassa utan man blandar istället i sylt i grädden. Det låter som en semla i min smak! :-)
Citat från: Mickan skrivet 2009-02-11 21:01Tack för tipset. Ja, det är för sin låga kolhydrathalt jag letat efter dom + att dom är så goda. Macadamianötter (också kolhydratlåga) är jag inte riktigt så förtjust i; de är lite svaga i smaken, undrar om dom gör sig i en semmelfyllning?
Hälsokosten brukar ha påsar om ca 250 g skalade, stora och fina!
Citat från: agnetasch skrivet 2009-02-11 17:00
Paranötter, mums! Nej, jag glömde dom inte, jag kan bara inte hitta några nånstans. Skalade alltså. Någon som vet?