Citat från: Andreas skrivet 2013-07-22 11:21
Menar han alltså att 20% är något slags idealisk fetthalt i en burgare?
Citat från: webguide skrivet 2013-07-22 14:36
Japp, flippin brugers: http://flippinburgers.se
En del tycker att 30% fett är ännu bättre.
Citat från: Andreas skrivet 2013-07-22 11:21
Vad är det för ställe ni pratar om egentligen, driver den där Widegren ngt. slags burgerhak i Sthlm?
Citera
Menar han alltså att 20% är något slags idealisk fetthalt i en burgare?
Citat från: Hankki skrivet 2013-07-21 22:10
Han säger att ska du endast använda en sort så är det högrev som gäller men även inblandning av bringa och lägg och en total fetthalt runt 20%. I recepten finns blandningarna uppskrivna.
Citat från: Hankki skrivet 2013-07-21 22:10
100% nötkött.
Han säger att ska du endast använda en sort så är det högrev som gäller men även inblandning av bringa och lägg och en total fetthalt runt 20%. I recepten finns blandningarna uppskrivna.
Nästa gång jag åker till stockholm ska ja äta hans burgare.
Boken ger en "snålvattensframbringande" känsla