Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av xenod
 - 2014-07-21 22:20
Jag använder också Thermapen och en Maverick. Thermapen är perfekt att sticka in i köttet mot slutet när det går riktigt snabbt.

Maverick är underbar när man kör nåt långkok och vill ha koll på både grillens temp och köttets temp.

Är mycket nöjd med denna kombo av termometrar!
Skrivet av magnus
 - 2014-05-10 08:29
Thermapen är bra, tyvärr har jag fått glapp i min, några flera som fått det också? En kollega har också fått glapp i sin.

Men för BBQ är en termometer med trådlös överföring bra. Kör där med föregångaren till Maverick-ET733:
http://www.amazon.com/Maverick-ET-733-Wireless-Smoker-Thermometer/dp/B00FOCR4UI
Trycker i rökgivaren i en potatis och lägger på gallret.
Skrivet av kayaker
 - 2014-04-26 19:23
Citat från: agnetasch skrivet 2014-04-26 08:25
Vad fick du då för hisklig färg? ;D

Grön. Lätt att hitta i lådan. :)
Skrivet av vilsjin
 - 2014-04-26 11:22
Har också en Thermapen. Fullkomligt fantastisk termometer.
Skrivet av agnetasch
 - 2014-04-26 08:25
Vad fick du då för hisklig färg? ;D
Skrivet av gson
 - 2014-04-25 23:01
Ahh trodde det stod i pund var dollar, blir billigare då =)
Skrivet av kayaker
 - 2014-04-25 10:19
Citat från: Gson skrivet 2014-04-24 22:24
Hej,

Amerikansksida som gjort lite tester på termometrar: http://amazingribs.com/BBQ_buyers_guide/thermometer_buying_guide.html

Den rekommenderade mäter på 3 sekunder men kostar nästan 1000 kronor!

/Jonas

Thermapen från ETI kostar normalt sett £57,80 om man beställer från http://www.amazon.co.uk/ men det brukar alltid finnas en eller flera färger som är klart billigare. Jag köpte min för £30.
Skrivet av agnetasch
 - 2014-04-25 07:45
Citat från: Gson skrivet 2014-04-24 22:24Den rekommenderade mäter på 3 sekunder men kostar nästan 1000 kronor!
Det beror på var du köper den, men vad den än kostar är den värd vartenda öre :)
Skrivet av webguide
 - 2014-04-25 05:46
Citat från: Gson skrivet 2014-04-24 22:24
Hej,

Amerikansksida som gjort lite tester på termometrar: http://amazingribs.com/BBQ_buyers_guide/thermometer_buying_guide.html

Den rekommenderade mäter på 3 sekunder men kostar nästan 1000 kronor!

/Jonas


Jag har en sån, bra grejer, spetsen är tunnare än de flesta hemvarianter. De "Thermoworks" har flera termometrar som är intressanta! :)
Skrivet av Gson
 - 2014-04-24 22:24
Hej,

Amerikansksida som gjort lite tester på termometrar: http://amazingribs.com/BBQ_buyers_guide/thermometer_buying_guide.html

Den rekommenderade mäter på 3 sekunder men kostar nästan 1000 kronor!

/Jonas
Skrivet av handola
 - 2014-03-25 13:35
Tack för svaren i den här tråden, har också letat efter en bra termometer.
Skrivet av Jimmy Hjalmarsson
 - 2014-03-24 14:38
Gammal tråd men om nu någon råkar hamna här så finns en termometer på landmann.se som är endast 4 cm lång!

http://store.landmann.se/App/TradePoint/B2C/UI/Catalog/ItemView.aspx?Key=R01207&langid=1053
Skrivet av Andreas
 - 2007-06-22 14:12
Jo den är ju tyvärr lite ivägen ibland och man får som sagt tänka på hur man vänder locket.

Tror inte att det går att böja givarpinnen, den är ganska grov och skulle tro att det inne i röret går en tråd som utvidgas av värme och flyttar visaren, den mekanismen lär knappast fungera då.

Men man kunde kanske göra en L-profil som man fäster i locket och som man i sin tur fäster termometern i så att den går mer längsefter sidan på locket? Se nedanstående grova principskiss som visar det hela uppifrån så kanske du förstår hur jag menar.
Skrivet av Sweber
 - 2007-06-21 11:44
En fråga till Andreas, kan man böja givarpinnen? Skulle det gå att sätta den tex högt upp i locket och sedan böja den så att den delen som är inne i locket så att den ligger horisontellt? Föstår du vad jag menar? Jag skulle vilja ha den monterad tex mellan spjäller och handtaget. Men då pekar ju pinnen mot mitten av grillgallret och där ligger det ofta en hel kyckling eller stek. Det finns då en risk att pinnen tar i kycklingen, vilken ju inte är önskvärt.
Skrivet av Sweber
 - 2007-06-21 10:58
Det ser ju inte så tokigt ut. Är den aldrig ivägen? Den puttar inte undan köttet eller lägger sig på kycklingen så att locket inte går att stänga?

Annonser

Powered by EzPortal