Finns lite olika rön om mejeriprodukter.
Att "vanlig" mjölk har laktos mm är ganska självklart och det finns högsockerhaltiga produkter inom mejeri men ofta hör man kritik även mot all form av mejeriprodukter, även en fet gräddost med kolhydrat noll eller den feta ryska yoghurten eller den cypriotiska(som jag ännu inte hunnit njuta av...).
Är det mättat fett man vänder sig mot?
Ni som undviker mejeri, vilka fler anledningar än sockret/kolhydraterna och det mättade fettet(om man nu invänder mot mättat fett) finns det?
Att "vanlig" mjölk har laktos mm är ganska självklart och det finns högsockerhaltiga produkter inom mejeri men ofta hör man kritik även mot all form av mejeriprodukter, även en fet gräddost med kolhydrat noll eller den feta ryska yoghurten eller den cypriotiska(som jag ännu inte hunnit njuta av...).
Är det mättat fett man vänder sig mot?
Ni som undviker mejeri, vilka fler anledningar än sockret/kolhydraterna och det mättade fettet(om man nu invänder mot mättat fett) finns det?