[img][img]
Dags för Tävling hos
www.grillhouse.se Vinn en Grillhouse-Smoker till ett värde av ca 10 000kr!
Nu drar vi igång vår första tävling, inget mindre än en Grillhouse-Smoker skall lottas ut!
Så vill du vinna en Grillhouse-Smoker till ett värde av ca 10 000kr?
Beställ för minst 500kr hos
www.grillhouse.se så har du automatiskt en lott. Köper du för ex 1500kr får du automatiskt tre lotter och just tre lotter är max antal lotter man kan få per beställning.
Andrapris är inget mindre än ett CIG gjutjärnsgaller 57cm eller ett 47cm med tillbehör, värde 1200kr.
Tredjepris ett saftigt Hotpack från Blair till värde av 500kr
Vinst chansen är väldigt bra! När 175 beställningar inkommit stannar tävlingen, Så en på 175 är alltså chansen per lott att vinna Grillhouse-Smokern, CIG eller Hotpack!
Lördag 28 Maj 2011 kl 12.00 drar vi vinnaren online på
www.grillhouse.se.
Så det enda du behöver göra för deltaga i Grillhouse-Smoker tävlingen är att beställa för minst 500kr och därmed har du din lott! Ditt lott nr är ditt ordernr.
Glöm inte bort att kolla in alla våra nyheter och kolla gärna in vår nya kategori "Småläningen"
Varmt välkomna grillhouse.se teamet!
www.grillhouse.se"Grillhouse Smoker"
En BBQ smoker av rang! Extremt robust och välfungerande. En pjäs som kommer hålla i ur & skur år efter år!
Byggd av 6mm stål och en vikt på ca 130 kilo.
Grillyta: 70 x 39 & 35 x 39 cm
Mått (L x B x H): 150 x 80 x 145 cm
description for smokers.
For our smokers we use a special tube with thickness 6 mm. It is better, than sheet metal, because there is no rolling. It helps to keep high temperature and there is no tension on metal and no deformation.
Before a production we do shot blasting for steel to clear up all surfaces.
At such thickness of tube 6 mm after preparation of food (when weather is
cold) on the surface of metal do not appear runback (point of dew).
Grate made from stainless steel.
Smoker holds temperature very well. One set of firewood or coals is enough to prepare several dishes in 3 hours. During 3 hours temperature is more than 100 degrees. Smoker cools off very slowly.
Smoker keeps permanent temperature. Meat or fish turn out juicy and very delicious, never are slightly burnt. It's possible to hold a tea-pot on a hot surface. It'll be hot all the time.
Smoker can stand outside the whole year.