matbrännare - restaurangversionen?

Startat av JonasBååth, 2015-11-15 15:59

Föregående ämne - Nästa ämne

JonasBååth

I vanliga butiker där det säljs brännare för t.ex. crème brûlée är de modeller som åtfinns en hel pjäs men någon slags patron som byts ut. Då jag ser kockar på TV som bränner saker i restaurangkök har de ofta ett munstycke satt ovanpå en vanlig liten gasoltub - var får jag tag på den sistnämnda varianten? Eller är det så att jag bara inte vet vad den heter och googlar efter fel namn? 

Skogis

Dom finns på Bauhaus eller Hornbach. Problemet är att dom brukar ha en butan propan blandning som kan sätta smak om man har otur.



JonasBååth

Tack för alla förslag, jag tror alla förslag fungerar men är osäker på gasvalet. Gasol är att föredra verkar det som?

webguide

Citat från: JonasBååth skrivet 2015-12-07 05:33
Tack för alla förslag, jag tror alla förslag fungerar men är osäker på gasvalet. Gasol är att föredra verkar det som?


Den här artikeln gå igenom gassmak och gasvarianter: http://www.modernistcookingmadeeasy.com/info/modernist-equipment/more/best-sous-vide-torch-reviews

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal