Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2010-05-24 11:33
Ingen som provat mikra dem?
Skrivet av kjpil
 - 2010-04-24 16:35
Nu har jag prövat doppa dem i kaffe. Det var faktiskt rätt stor skillnad måste jag erkänna, de blev godare :)
Skrivet av kjpil
 - 2010-04-15 09:36
haha, det verkar vara många procedurer man ska gå igenom för att få de här kakorna att smaka :)
Skrivet av agnetasch
 - 2010-04-15 09:15
Ääääntligen har jag smakat på dessa omtalade kex.
Tja, jag tyckte dom var rätt goda men jag gillade inte konsistensen. Det kanske var fel att doppa domt i varmt te istället för i kall mjölk för dom säckade ihop direkt o bara gled ner i halsen; kexdegen är för skör o fyllningen för riklig.
Tuggar man sönder kexet, håller det i munnen o silar på lite te blir det en bättre konsistens (säger gourmanden som aldrig ger sig) Men även om man kan ana en viss kladdkakssmak så är inte kladdkakans seghet där o den saknar jag. Man får väl lägga ett paket i skafferiet ett år så kanske man får se på seghet ;D
Skrivet av Kvasthilda
 - 2010-03-27 21:49
Ett kex kan aldrig bli en kladdkaka. Nästa steg blir kanske att göra en ballerina med kanelfyllning som också ska doppas: Bull-ballerina.
Skrivet av CII
 - 2010-03-27 20:54
Varför kan inte en kaka få vara en kaka och låta kladdkakan vara en kladdkaka? Nä, om jag blir sugen på kladdkaka så kommer jag att fortsätta att baka en själv och inte köpa Ballerinakakor.
Skrivet av Kvasthilda
 - 2010-03-27 20:46
Citat från: kjpil skrivet 2010-03-27 14:12

Men det kanske är en poäng, kladdkaka är ju rätt simpelt.


Det gör inget om det är enkelt.  ;)
Skrivet av kjpil
 - 2010-03-27 14:12
Då tycker du helt fel! Kladdkaka som är så gott :)

Men det kanske är en poäng, kladdkaka är ju rätt simpelt.
Skrivet av Mickan
 - 2010-03-26 18:09
Jag funderar inte ens på att prova då jag inte alls äter kladdkaka. Föredrar färdigbakade, goda chokladkakor eller dito tårtor. Kladdkaka är ett recept för dom som inte kan pricka perfekt innertemp! Den sockriga konsistensen är motbjudande.

Diskutera inte med mig för jag ids inte. Jag bara tycker så  >:(
Skrivet av Filippa
 - 2010-03-26 12:45
Citat från: Kvasthilda skrivet 2010-03-26 11:29

Nä, tacka vet jag RIKTIG kladdkaka! Det här är bara ett trick för att få sälja vanliga kakor till högre pris! >:(


Självklart.
Skrivet av Kvasthilda
 - 2010-03-26 11:29
Jag tyckte dom smakade som chokladballerina. Och så är dom dyrare.Men jag kanske inte heller doppade dom tillräckligt länge.....  ::)

Nä, tacka vet jag RIKTIG kladdkaka! Det här är bara ett trick för att få sälja vanliga kakor till högre pris! >:(
Skrivet av kjpil
 - 2010-03-25 18:36
haha, ok då ska jag göra ett nytt försök framöver. Fast jag tror att annamaria har rätt :)
Skrivet av Filippa
 - 2010-03-25 14:40
Jamen kjpil !?! Klart du MÅSTE doppa ! Absolut. Annars smakar de bara Oreo-cookies och ja, det är choklad kex. Men doppa ska du se :-)
Skrivet av annamaria
 - 2010-03-24 19:11
Tyvärr så är inte dem här kakorna goda. Vare sig dem är doppade eller ej. Äter hellre ursprungsvarianten.
Skrivet av kjpil
 - 2010-03-24 18:19
Jag hade väldigt höga förväntningar på dessa, kladdkaka och ballerina - det låter för bra för att vara sant. Jag tyckte inte att de var så bra utan blev väldigt besviken, de andra ballerina är bättre, speciellt den med apelsinsmak :) Jag provade iofs inte att doppa dem, det kanske blir en helt ny värld.

Annonser

Powered by EzPortal