Kycklingwok med limeblad och söt basilika

Startat av crlhrv, 2007-06-14 15:36

Föregående ämne - Nästa ämne

crlhrv

Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Urban


Andreas

Calle: gjorde du precis som i receptet med både kaffirlimeblad, misopasta, pak choy och thaibasilika, eller bytte du ut någon ingrediens?

Vad använder thailändarna för typ av soja?
Den som inte frågar får inga svar.

crlhrv

Jag bytte ut misopasta mot en halv tärning kycklingbuljong och en deciliter vatten, annars var allt som i receptet.

Jag vet inte vad de använder för soja faktiskt (jag använde taiwanesisk soja). Jag tror vi måste starta en soja-tråd.
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal