Lasagne genovese - Dafgård (2/5)

Startat av Andreas, 2009-12-03 13:33

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Färska pastaplattor, grönsaker i tomatsås och ostsås med basillika

När jag tar maten ur mikron ser den inte så rolig ut men lasagne är en typ av rätt som är svår att få att se rolig ut.

Ostlagret överst är gott. Lasagneplattorna är bra med en aning tuggmotstånd. Grönsakssåsen är för tunn i smaken vilket beror på en kombination av smaklösa grönsaker och bristfällig kryddning. Men det är ett plus att hitta en solroskärna då och då, men de är väldigt få, hade gärna kunnat vara fler. Helheten är ätbar men väldigt trist beroende på den dåliga grönsakssåsen.

Jag undrar varför Dafgård använder "ostpulver" och "morotsextrakt" i sin lasagne?

¤ Utseende: 3/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal