Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av annamaria
 - 2008-08-02 10:09
Jag gör som bjerkenlov och sen örtmarinerar dem. Recept finns här: http://matforum.nu/index.php?topic=83.msg18537#msg18537
Skrivet av bjerkenlov
 - 2008-08-01 22:27
Matlagningsgrädde, buljong ???
Smörjer bara in mina med kryddor, ner med dom i en form och in i ugnen.
Blir hur saftiga och goda som helst!

Skrivet av kryddburken
 - 2008-07-23 20:08
Hej Miss Bunny & välkommen till forumet!
Mitt svar till din fråga kommer säkerligen alldeles för sent men en god buljong går bra att låta den steka i tillsammans med pyttelite grädde, eller ett hav av olika grönsaker runtom kycklingfileérna som saftar av sig!

Berätta gärna hur du gjorde och vad resultatet blev!

Skrivet av MissBunny
 - 2008-07-23 17:48
Tänkte precis slänga in filérna i ungnen då jag märkte att jag har inte mkt matlagningsgrädde kvar:( Nån som har nåt tips hur jag kan göra istället. Kan jag blanda ut grädden med vatten?

Annonser

Powered by EzPortal