En matbild

Guider

Matbloggat


Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelandeikon:

Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska


Ämnessammanfattning

Skrivet av: Andreas
« skrivet: 2009-12-17 13:16 »

Fint skivad kycklingfilé i indisk kormasås med örtkryddat basmatiris och grillad zucchini

Detta ser rörigt ut och såsen har blivit gropig och bränd i mikron, se detaljbild.

Riset är osalt och under riset finns vatten, antar att det är överblivet kokvatten men det är rejält irriterande eftersom det blir vattnigt i de tuggor man råkar få med det. Squash och paprika är goda men blomkålen något skarp. Kormasåsen är kryddig, bäst beskrivs kryddningen som pepparkaka, och småstark och det är gott med russin. Kycklingen är gummiaktig och rejält torr och förstör hela rätten ungefär som när man punkterar en ballong med en nål.

"UTAN ONÖDIGA TILLSATSER" står det på baksidan av förpackningen, men varför är där rismjöl, druvsocker och stärkelse i kycklingen och mjölkprotein i såsen? Det är inte ingredienser jag behöver när jag lagar kyckling och sås.

¤ Utseende: 2/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
- Annonser -