Om att skinna och filéa fisk (ex. strömming och abborre)

Startat av Kari, 2007-07-07 23:08

Föregående ämne - Nästa ämne

agnetasch

Är det alltid såna där röda pilar i strömmingarna så man vet hur man ska göra? ;D ;D ;D

Kari

Andreas: Missade saxfrågan, första bästa Ikea?  ;)

Agnetasch: Jepp! I Stockholm iaf!  ;D Men bara om dom simmat genom Paint.  ;)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal