Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2009-05-07 11:22
Vilken jättebra bacon-BH! Kan man ha den som bikini också? När den börjar fräsa har man legat för länge i solen ;D
Skrivet av roffekock
 - 2009-05-06 21:07
AGNETA ta nu detta frå den ................. baconsidan ;D

Engelskt bacon som är styckat på ett annat sätt med mer kött från ytterfilén

Finns även i Sverige nu

/rolf
Skrivet av Kari
 - 2009-05-06 20:21
Även om det är sällan jag använder bacon så sväljer jag Asanisses idé med hull och hår. Smaken är som baken men om sanningen ska fram så är 3st för 19:90 bacon rätt läskigt med den där sörjan dom simmar i.
Skrivet av agnetasch
 - 2009-05-06 19:16
Citat från: roffekock skrivet 2009-05-06 12:42
Men dom flesta människor som lever i dag har sällan smakat riktigt bacon
Jag har nog aldrig smakat "riktigt" bacon? Vad är det?
Skrivet av roffekock
 - 2009-05-06 12:42
Bättre att röka själv om man har resurser :D

Och det tycks det vara här på forumet. Processen är lite annorlunda för bacon än vanligt rökt fläsk. Men som nödlösning funkar det så där. Men det smakar ju rökt i alla fall. Men dom flesta människor som lever i dag har sällan smakat riktigt bacon.

Det är en höjdare som är svårt att få tag. Det har tyvärr hamnat i 19,90 svängen som lockvara i paket om tre och har inget att göra med det ursprungliga baconet. >:(

/rolf
Skrivet av jelvis
 - 2009-04-24 00:23
Själv brukar jag köpa i köttaffär och be dem att skära det i skivor. Mycket bekvämare.

De där plastförpackade, slamsiga historierna gör ingen gladare.
Skrivet av Asanisse
 - 2009-04-23 11:04
Tunna skivor.
Använder en "skärmaskin", en sån där som har en klinga o är handdriven. Utan den är det nog svårt att få riktigt tunna skivor.
Men det är nog inte så fel heller med lite tjockare.
Skrivet av Andreas
 - 2009-04-23 10:51
Det var också en variant, men är det inte besvärligt att skiva fläskbiten? Hur tunt skivar du den och vad använder du för kniv?
Skrivet av Asanisse
 - 2009-04-21 14:10
Ett tips jag vill dela med mig.

Har slutat att köpa färdigskivad bacon.

Köper istället en bit hel rökt fläskbit som jag skivar i tunna baconskiver.

Smaken på de baconskivorna blir något helt annorlunda än de plastförpackade o billigare blir det!

;)Asanisse

Annonser

Powered by EzPortal