Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2009-01-05 11:30
Vilken utomordentligt bra idé med tjälknöl på julskinka!
Undrar om man kan variera kryddlagen? Tror ni man kan ha senapskorn i lagen? Grönpeppar, nejlikor eller honungsgrillkrydda?
Skrivet av bryggens
 - 2009-01-04 16:35
Det var ett par år sen, men jag har för mig att jag körde precis som om det vore nöt
eler älgkött,; ialla afall ca 70 grader , sparade på saltet eftersom den var rimmad, men den fick ligga i lag efteråt.
Den blev riktigt god.
Skrivet av helfgren
 - 2009-01-04 16:10
Hur blir den i smak och konsistens , tjälknöl gör jag på älg så smaken kan ju inte bli den samma . Vilken temperatur kör du den till då ?

MVH// Henrik
Skrivet av bryggens
 - 2009-01-04 15:01
Kan bara berätta att det går utmärkt att tillaga en fryst rimmad julskina som tjälknöl.
Blir faktiskt bra.

Annonser

Powered by EzPortal