Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av syntetica
 - 2008-12-17 18:01
om man bara baserar på bilden du har tagit så ser det faktist ganska okej ut.
Skrivet av Andreas
 - 2007-10-08 13:44
Möra bitar av nötkött, ris och strimlad paprika i en klassisk stroganoff

Första intryck av tallriken? Rörigt! Det ser heller inte så kul ut med såskletet efter kanten och de gröna frysbrända bönorna. Vissa bitar av köttet är märkligt i konsistensen, det är konstigt mjukt och fluffigt på något vis, känns inte som riktigt kött, hur har de lyckats få köttet att bli så här?! Riset är väldigt osalt. Grönskerna är hyfsat OK, vissa bitar dock lite för mjuka.

Stroganoff-såsen är ganska god och när man äter den tillsammans med riset blir det OK sälta. Men man borde kunna äta riset för sig också...

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 2/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 2/5

Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller fick jag bara ett ovanligt dåligt exemplar?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)

Annonser

Powered by EzPortal