Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av ena
 - 2008-08-24 15:22
jag skulle prova med att torka dem i grovt salt och sedan mixa allt till ett dillsalt...

annars kan man ju frysa dem och ha till fisk och potatiskokning... :)
Skrivet av bryggens
 - 2008-08-24 15:17
Jag har nyss repat av dill för infrysning, då började jag fundera över stjälkarna.
Har någon använt stjälkarna till något?
Skulle man kunna lägga i några bitar i maten för att få dillsmak eller?
Om man torkar dessa skulle man då kuna pulvrisera och använda som strökrydda?

Annonser

Powered by EzPortal