Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av spenaten
 - 2015-06-30 18:48
Mycket intressant sida daniel, ligger själv på en lite lägre kunskapsnivå så det var kul att hitta din sida.
Själv har jag rimmat samt lättrökt (6 tim) två st hjortbogar, som sedan fick hänga i mitt skafferi i två månader.
Även stoppat samt rökt ungersk korv som fick hänga med bogen, dock tyckte jag inte att resultatet vart lika lyckat som bogarna.
Skrivet av danielstahl
 - 2009-11-21 00:46
Jag har lufttorkat en hel del. Jag bloggar om det på http://copparules.wordpress.com/. Började med ankbröst men har provat bland annat salami, bresaola och Coppa.
Skrivet av Per-Erik
 - 2009-09-02 16:23
Har inte provat men jag provade att salta och torka ankbröst ( http://matforum.nu/index.php?topic=3006.0 ) , och då ledde vägarna mot en bok:
  "Charcuterie, The Craft of Salting, Smoking, and Curing." av Michael Ruhlman


Skrivet av helfgren
 - 2009-08-30 20:37
Finns en egen avdelning för detta som rör torkning och rökning .
Se om du finner något svar där .

http://matforum.nu/index.php?board=51.0

MVH// Henrik
Skrivet av Andreas_L
 - 2009-08-30 20:25
Hej!

Då intresset för det egentillagade är stort funderar jag nu på det här med hemmagjord, lufttorkad skinka. Finns det någon här som provat det och i så fall kan komma med lite konkreta tips?

Mvh Andreas

Annonser

Powered by EzPortal