Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av kryddburken
 - 2010-10-27 19:59
Måste uppdatera min favorit-kategori lite ser jag! ;-)

Snabb smörgåstårta :
http://kryddburken.se/2010/09/23/snabb-smorgastarta/


Stor smörgåstårta med samma fyllning som ovan :
http://kryddburken.se/2010/10/19/tarta-pa-tarta-pa-tarta-pa-tarta/


Skrivet av jelvis
 - 2010-01-22 15:47
Jag har aldrig gjort en smörgåstårta men jag hade tänkt prova. Har ni något tips på ett relativt enkelt startrecept? Skaldjur skall det vara! :-)

Ha i åtanke att jag är rätt estetiskt handikappad.
Skrivet av kryddburken
 - 2010-01-22 14:55
Idag fyller min mamma 48 år!!!  :-*

Och självklart har jag gjort smörgåstårta till kvällen!
http://kryddburken.se/2010/01/22/smorgastarta-pa-bemarkelsedagen/
Skrivet av Kari
 - 2009-12-08 23:24
Mycket inbjudande :)

Blir så sugen och funderar: Varför äter/gör man aldrig smörgåstårta mer än till fest?
Skrivet av kryddburken
 - 2009-12-08 22:16
Mini-smörgåstårta, eller smörgåsbakelse! Välj själv! Gott som tusan iallfall! ;-)
http://kryddburken.se/2009/12/08/smorgasbakelse/
Skrivet av helfgren
 - 2009-11-22 18:53
Gjorde smörgåstårta till min svägerska då hon fyllde 30 i veckan, använde mig av Kryddburkens recept på grundröran och fyllningarna mixtrade vi med . Men oj vad saftig tårtorna blev med den grundröran.
Kan bara säga ett stort tack till Kryddburken :) .

MVH// Henrik
Skrivet av kryddburken
 - 2009-11-08 16:24
Fars Dag idag & det har vi firat med smörgåstårta! Såklart! :-)
http://kryddburken.se/2009/11/08/smorgastarta-de-luxe/
Skrivet av kryddburken
 - 2009-09-11 19:22
Fredagsmys i form av charkstubbe!
Älskar man smörgåstårtor så gör man.... ;-)
http://kryddburken.wordpress.com/2009/09/11/smorgastarta-charkstubbe/
Skrivet av Lorden
 - 2009-04-01 22:13
Svära? jag? Syftar du på min åsikt om Icakurirens sökfunktion så får jag ändra min åsikt till att sagda sökfunktion fellaterar istället... ;)

Skrev ett par rader i presentationstråden:)
Skrivet av roffekock
 - 2009-04-01 21:27
Lorden vi hälsar dig till Svergies bästa matforum, men svära är förbjudet både i kyrkan och här.  :o

Du kan väl berätta lite om dej själv alltid kul och veta vilka Lordar man har att göra med ;D

/rolf
Skrivet av Lorden
 - 2009-04-01 19:41
Tackar!

Visst skall det vara en meter. vettefaen var jag fick den halva ifrån...

Tyvärr suger icakurirens sökfunktion något ohemult mycket, så frågan kvarstår...Nån som har receptet?
Skrivet av Andreas
 - 2009-04-01 08:30
Välkommen till Matforum Lorden!

Säker på att det var en halv och inte en meter? http://www.tradera.com/Vara-basta-id%C3%A9er-1988-ICA-Kuriren-auktion_86902174
Skrivet av Lorden
 - 2009-04-01 01:35
Åh! Smörgåstårta är ju en favorit!

Jag passar på att efterlysa ett recept som jag förlorat...Receptet i fråga var ur en veckotidning från mitten(?) av 80-talet och hette "En halv meter smörgåstårta". Om nån skulle ha det i sin skattgömma skulle jag bli löjligt glad, har saknat det receptet bittert i 10 års tid, minst.
Skrivet av Kvasthilda
 - 2009-03-31 19:47
Citat från: kryddburken skrivet 2009-03-22 20:28
Åh så fin! Kul å se andras smörgåstårtor i denna tråden också!
Hur gör du skivorna med krokodilgurka? Kniv?


"Krokodilgurka" göres med en vågad mandolin. Det där lät kanske konstigt....men en sån där man skivar inläggningsgurka med så det blir vågiga skivor. Men man vrider gurkan ett kvarts varv varje gång så skivorna blir rutiga istället. Detta döpte vår Herman till "krokodilgurka" när han var liten. :)
Skrivet av Tom
 - 2009-03-29 20:31
Dottern fyllde år idag, det fick bli en gammal klassiker med tonfisk, ägg, purjolök / räkor, kräftstjärtar. Som ett experiment så blev det även en med kallrökt / varmrökt lax.

Annonser

Powered by EzPortal