Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Roine
 - 2010-04-26 16:25
Provade det där med en liten helgskinka och vi tyckte det blev vansinnigt gott...rökte den med lite enkvistar och fick en fin smak..lagom salt och ensmaken var perfekt.... ;D
Skrivet av webguide
 - 2009-12-22 18:45
Jess, blir bättre att inte koka den innan, då tar man ju bort en del smak...
Skrivet av BBQforever
 - 2009-12-22 17:15
Faktisk så köper jag färdig rimmad, sedan är det bara att köra in den i smokern i ca 7 timmar.
Skrivet av webguide
 - 2009-12-22 16:16
Mums, du kokar den inte innan?
Skrivet av BBQforever
 - 2009-12-22 15:37
Även i skåne så vill snön lägga sig.
Tillagningen av årets julskinka närmar sig sitt slut.

Annonser

Powered by EzPortal