Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av syntetica
 - 2008-12-17 17:59
jag tycker annkis andra mål är väldigt goda. tror det är lasange och något annat.
Skrivet av Kari
 - 2008-04-21 20:37
Campbells funkar bra som den skall lagas enlig förpackning men tar man riktig grädde istället för vatten/mjölk och låter värma länge på svag värme.. MUMS!

Allt behöver inte vara nyttigt.. *ler*
Skrivet av annamaria
 - 2008-04-19 12:15
Jag tycker Campbells duger bra om man piffar till den. När jag har bråttom ovch är lat men ska ha 3-rätters, så kan förrätten bli... en näve färska stekta champinjoner, salta och peppra dem. Blanda med en burk campbells champ.soppa och sen 2 dl grädde. Ja inte är det nyttigt men en superb genväg! Vitlöksbröd till. Jag har faktiskt aldrig ätit den "naturell".
Skrivet av Andreas
 - 2008-04-19 06:38
Nej det har jag inte, jag är dålig på att äta konserver men nu när du säger det så måste jag väl köpa en sån där burk...
Skrivet av Kari
 - 2008-04-18 22:48
Fråga: Cambells champinjonsoppa, den klassika på burk, vilket betyg skulle den få? Dvs om Du provat den naturligvis..
Skrivet av Andreas
 - 2008-04-18 13:55
Färgen är vit med svag dragning åt brunt och så syns nåt slags små kryddkorn. Det ser förstås inte ut som den snofsigt garnerade soppan på förpackningen men här har de i alla fall plitat dit den lilla texten "Serveringsförslag" ovanför bilden.

Soppan är tjock och fyllig, gräddig och lagom salt. Svampbitarna kunde gärna varit större, de var de jag trodde var kryddkorn. Ungefär halva tallriken, förlåt plastttråget, var riktigt gott men sen blev smaken både för enahanda och för gräddig.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5

Annonser

Powered by EzPortal