Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av annamaria
 - 2010-12-11 20:23
Jag klippte dem i små bitar och la överst. Så det blev precis så, små klickar. Sådär seg gott. Inte dumt alls. Ingen bild tyvärr.
Skrivet av Andreas
 - 2010-12-11 12:28
Men hur såg det ut, blir det kvar något av tomtarna efter gräddning och ser man att det är tomtar, eller smälter de ut i pölar? Du tog ingen bild av skapelsen?
Skrivet av annamaria
 - 2010-12-04 18:57
Ja inte är det GI precis...men ska man äta gott ska så ska det vara gott. Annars kan det kvitta.
Skrivet av Mickan
 - 2010-12-04 17:25
Citat från: annamaria skrivet 2010-12-04 16:34
Den blev faktiskt god  :-[   Lite sådär segt ovanpå blev tomtarna.


Inte så söt, va? ;)
Skrivet av annamaria
 - 2010-12-04 16:34
Den blev faktiskt god  :-[   Lite sådär segt ovanpå blev tomtarna.
Skrivet av Mickan
 - 2010-12-04 12:45
Citat från: annamaria skrivet 2010-12-03 19:19
Har en kladdkaka med skumtomtar i ugnen!


Hu!
Skrivet av Sari
 - 2010-12-04 08:47
Citat från: annamaria skrivet 2010-12-03 19:19
Har en kladdkaka med skumtomtar i ugnen!

Kladdkaka med skumtomtar låter spännande...
Skrivet av annamaria
 - 2010-12-03 19:19
Har en kladdkaka med skumtomtar i ugnen!
Skrivet av Sari
 - 2008-09-09 19:45
Vill dela med mig av ett recept på kladdkaka.... Jättegod!!

3 ägg
3 dl socker
150g smör
1 nypa salt
1,5 dl vetemjöl
4-5 msk kakao
2 tsk vaniljsocker

Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Sikta gärna i kakaon, blir då inga kakaoklumpar.
Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Och till sist häller du i det smälta avsvalnade smöret.
Grädda i en bröad form mitt i ugnen i 175 grader i 18 minuter. (Tiden kan variera lite beroende på storlek på form.)
Kakan ska vara lös i mitten och kanterna ska vara "färdig gräddade".
Låt svalna en stund. Passa på och vispa grädden under tiden..  :)
Hoppas det smakar!!   

Annonser

Powered by EzPortal