CiteraGällande Santa Maria saffran arbetar vi efter ISO 3632 -1:2003(E) och det är filaments and cut filaments.
Specification: Category 1
Citat från: Andreas skrivet 2011-11-30 11:44
¤ "I lågprissaffran ingår hela pistillen och inte bara dess märke och blir därmed av sekunda kvalitet."
Citat från: webguide skrivet 2011-11-29 07:08
Jag skulle tro att det säkraste sättet att veta det är att köpa hel saffran istället för i pulverform.
Citat från: annamaria skrivet 2011-11-28 18:59
Ja och hur vet man det då?
Citat från: webguide skrivet 2011-11-28 10:57
Om det är riktig saffran så är det lika mycket som alltid!
Citat från: annamaria skrivet 2011-11-27 17:44
Jag bjöd min mormor på Lussebullar. Hade två påsar saffran i degen. Hon är inte förtjust i saffran. Hon säger direkt när hon äter - "det var goda bullar, smakar väldigt lite saffran".
Är det lika "mycket" saffran i saffran nu för tiden? * En fundering bara*