Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Rob
 - 2007-05-25 14:31
Pengarna är tacksamt mottagna, då skall jag bara fylla min del av avtalet:
Slipning med primäregg
Polering
Leverans

En trevlig kund som jag hoppas får mycket nöje av kniven!
Skrivet av Andreas
 - 2007-05-25 11:23
Flyttade den intressanta diskussionen "Sliparen tog bort en rejäl bit av min kniv" till köksredskap. http://matforum.nu/index.php?topic=197.0
Skrivet av Rob
 - 2007-05-24 15:30
Bild3
Skrivet av Rob
 - 2007-05-24 15:30
Bild2
Skrivet av Rob
 - 2007-05-24 15:30
Bild1
Skrivet av Rob
 - 2007-05-24 15:21
Sorry för de halvtaskiga bilderna, men mobil och 100kb max ger inte så mycket. Framförallt blir skuggningarna fel.

Hursomhelst, kniven är såld (när jag får pengar i alla fall) :-)
Skrivet av Rob
 - 2007-05-23 23:10
Anne: Jag skall se vad jag kan fixa med mobilkameran, men jag tror inte du kommer se någon större skillnad mellan denna bild och de som finns på JCK eller den svenska siten. Vet inte heller hur man lägger upp bilder...
Skrivet av Anne
 - 2007-05-23 21:43
Har du någon bild?
Skrivet av Urban
 - 2007-05-23 20:48
Hur mycket vill du ha för kniven inkl. frakt?
Skrivet av Rob
 - 2007-05-23 15:52
Andreas, Jag i Umeå någon/några gång om året med stenarna för att sköta om svärföräldrarnas knivar....

Borde även säga att jag slipat av de vassa kanterna på första delen av ryggen av kniven där man håller den med "pinch-grip" (som kockar håller knivar)
Skrivet av Rob
 - 2007-05-23 15:42
Eggen var en 70/30 för högerhänta. Jag är vänsterhänt och slipar därför alla mina knivar 50/50.

Dessutom var jag inte nöjd med eggen, den var för tjock och inte tillräckligt vass....
Skrivet av Andreas
 - 2007-05-23 12:09
Vilken enorm prisskillnad, 2120:- på den Svenska länken.

Jag är lite sugen faktiskt. Vad var det för egg innan du slipade om den? Varför var du inte nöjd med orginaleggen?
Skrivet av crlhrv
 - 2007-05-23 11:57
Kostar 130 dollar som ny på Japanese Chefs Knife.com = 890 SEK.
Skrivet av Anne
 - 2007-05-22 21:57
Och har du någon prisidé, över huvud taget? Det är lite svårt att ge ett bud utan en susning. :)
Skrivet av Rob
 - 2007-05-22 13:13
50/50 innebär att den är symmetriskt slipad, lika mycket på båda sidor. Som en vanlig svensk kniv alltså.

Annonser

Powered by EzPortal