En matbild

Guider

Matbloggat


Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelandeikon:

Verifiering:
Write pancake in Swedish!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska


Ämnessammanfattning

Skrivet av: kallebakom
« skrivet: 2015-06-30 15:20 »

eller som sagt-lite skit rensar magen
Skrivet av: annamaria
« skrivet: 2010-04-11 19:59 »

Med andra ord har jag skaffat mig ett ofantligt bra immunförsvar mot läskiga bakterier!  ;D ;D ;D
Skrivet av: chepplin
« skrivet: 2010-04-11 17:28 »

Ät inte skiten..:-)
Skrivet av: Mickan
« skrivet: 2010-04-11 13:46 »

I stan där jag bor har en lokal godishandlare fått rätt mot att behöva ha lock, en annan hygienaspekt.

http://jnytt.se/nyhet/31407/godishuset-i-jonkoping-far-ratt-mot-kommunen

Jag tycker också att skedarna ofta är smutsiga även om det kanske bara är gamla godisrester men det vore en snygg gest att sköta detta bättre. Handlade i en gigantisk godisbutik utanför Enköping och där tog man en diskad sked och slängde sedan den använda i ett fack så att den åter gick till disk. Engångskänsla men ändå bra för miljön. Det var nästan en konstig känsla att se blank plast istället för matt, chokladkladdig dito. Detta borde fler satsa på!
Skrivet av: Andreas
« skrivet: 2010-04-11 10:51 »

En person i Ludvika blev ögonvittne till hur personal från godsprinsen arbetar. Först torkades väggen bakom godisburkarna och sedan användes samma trasa i en burk med godis "Det var ingen försiktig torkning, utan jag såg tydligt hur även godiset i burken blev "rengjort"". Och inte nog med det, därefter silades godiset genom en skitig kundkorg för att få bort godissmulor "- Innehållet i en godisburk hälldes ner i en kundkorg, ruskades om så att smulorna rasade ur. Och sedan hällde de tillbaka godiset i samma burk och hängde tillbaka den." http://www.dt.se/nyheter/ludvika/article623379.ece

Och jag som ibland tyckt att de där små skoporna man tar godiset med sett grisiga ut och funderat på hur ofta de rengörs, nu har jag fått annat att fundera på.
- Annonser -