Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2012-07-17 12:43
Helsinborgs dagblad har idag en artikel om en Cajun-kock "Peter Dahlgren upptäckte cajunköket efter 15 år som "vanlig" restaurangkock. Han packade väskorna och for till Louisiana i hjärtat av den amerikanska södern, cajunmatens vagga. Tre år tillbringade han i staden Baton Rouge och lärde sig detta speciella kök från grunden." http://hd.se/landskrona/2012/07/17/krokodil-pa-menyn-nar-dahlgren-i/

Han borde väl rimligtvis laga "äkta" cajunmat? Restaurangen finns i Svalöv 57 mil från Stockholm. http://www.f-g.se/cajun.html Kanske en lämplig utflykt?
Skrivet av Andreas
 - 2012-07-12 10:09
http://www.lahabana.se/
http://marielaveau.se/
http://latinocajun.gastrogate.com/
http://www.saddleandsabre.com/

Här är några men hur autentiska de är har jag ingen aning om. Tyvärr är väl det mesta som serveras här i Sverige försvenskat eller så drivs stället av människor som inte alls är från den kultur köket säger sig representera. Säg till om du hittar nåt bra, jag är också intresserad av att besöka ett bra cajunställe.
Skrivet av Psilander
 - 2012-07-11 10:44
Blev väldigt nyfiken på sydstaternas Cajunkök. Tänkte äta lite inspiration innan jag dyker ner i grytor och grillar och börjar labba själv.

Var kan man gå ut och äta bra Cajunmat i Stockholm. De gamla resturangerna verkar vara slut (Resturang Peppar tex).

Annonser

Powered by EzPortal