Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2014-10-11 08:19
Men vad gjorde du med den efter 8-9 dagar i lufttät påse?
Skrivet av hansaberg
 - 2014-10-11 05:12
Så här blev den
Skrivet av hansaberg
 - 2014-10-10 14:32
tog lite i dag igen
Skrivet av hansaberg
 - 2014-09-08 13:22
1,3 kg Fläskkarré och salt jag körde grovsalt. Massera in saltet ordentligt.


Lägg det i en lufttät påse och in i kylen 8-9 dagar. Fortsättning följer 15 sep.

Annonser

Powered by EzPortal