En matbild

Guider

Matbloggat


Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelandeikon:

Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska


Ämnessammanfattning

Skrivet av: Andreas
« skrivet: 2017-12-14 21:01 »

Nu så.
Skrivet av: Mat-Janne
« skrivet: 2017-12-14 16:56 »

Vad säger du Andreas? Länken nedan går till en sajt som beskriver mycket om det, fast på engelska. Kolla in hur man gör perfekta pommes frites (har testat, funkar):
https://www.chefsteps.com/activities/thin-cut-french-fries

Skrivet av: Hasse
« skrivet: 2017-12-04 19:17 »

Det är väl en bra idé även om jag själv inte är någon "soviddare". Finns det fler som är intresserade så skriv i tråden! Kanske Matforums högsta beslutande organ, dvs Andreas, skapar en sådan avdelning.   :)
Skrivet av: webguide
« skrivet: 2017-12-04 06:30 »

Jo det tycker jag nog att det borde! :)
Skrivet av: Mat-Janne
« skrivet: 2017-12-03 13:32 »

Borde det inte finnas en avdelning för matberedning med cirkulator (ofta felaktigt kallad Sous Vide) samt kanske tillhörande vakuumförpackare?
- Annonser -